به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی دکتر محمدرضا احمدی سنگری، محمدضا احمدی سنگری امروز با بیان اینکه طرح سوال از وزیر آموزش و پرورش در حالی کلید خورد که پیش از این یوسف نوری در جریان طرح سوال قبلی فرصت دو هفته ای برای برطرف کردن مشکلات این حوزه درخواست کرد، گفت: بجای فرصت دو هفته ای بیش از سه ماه به این وزیر فرصت داده شد.
دبیر کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به فرصت سه ماههای که از سوی کمیسیون آموزش مجلس به وزیر آموزش و پرورش داده شده بود اظهار کرد: متاسفانه عدم توانمندی یوسف نوری در راستای عملکرد قابل قبول برای رفع مشکلات حوزه آموزش و پرورش موجب شد در نهایت وزیر را مجدد به صحن کمیسیون آموزش بیاوریم و اقدام به طرح سوال کنیم.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس طرح سوال موضوعات ملی حوزه آموزش و پرورش نظیر چرایی تعلل در رتبه بندی بندی معلمان، حذف معلمین قرآنی و حذف اولیه مهرآفرینان در رتبه بندی بر خلاف مصوبه مجلس، ضعف در توزیع عدالت آموزشی و چرایی هزینه هایی که برای وزارت آموزش و پرورش ایجاد و تحمیل شد را از اهم عناوین مطروحه در این جلسه برشمرد.
نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس اذعان کرد: در کنار این موارد به مبحث انتصابات پرداختم که چرا جایگاه نیروهای کارآمد، توانمند ، انقلابی و با سابقه در وزارتخانه شما بسیار کمرنگ است و چه بسا غالب افراد منتصب در این وزارتخانه افراد توانمند و متعهدی نیستند و همین موارد منتج شد به اینکه همین افراد به اغتشاشات دامن زدند و نتوانستند شرایط را مدیریت کنند.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس در ادامه افزود: از وزیر پرسیدم چرا کسانی را در سطح وزارتخانه و حتی در سطح استانها و شهرستانها در پست های مختلف انتصاب کردید در صورتیکه کنار آنان افرادی با سابقه بالاتر و بسیار توانمند و انقلابی و دلسوز بودند؟
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، نواقص در توزیع به موقع کتب درسی در مدارس و موفق نبودن در آن ، ساماندهی نکردن گروه های مختلف معلمان، موفق نشدن در پرداخت پاداش پایان خدمت معلمین زحمتکش که برخی حتی بیش از یک سال همچنان در صف انتظارند و عدم موفقیت در بیمه تکمیلی فرهنگیان و معلمان، عدم پوشش بیمه قابل قبول و عدم پرداخت هدیه ازدواج فرزندان این قشر زحمتکش و همچنین مبحث چرایی رها کردن مدارس خارج از کشور را از اهم سوالات مطروحه خود از وزیر آموزش و پرورش عنوان برشمرد.
احمدی سنگری با تاکید بر اینکه نهایتا ۱۰ روز به وزیر آموزش و پرورش وقت داده شد تا فرصت رفع مشکلات وزارتخانه، ادارات کل در سطح استانها را داشته باشد و طرح تحول آموزش و پرورش را اجرا کند، خاطر نشان کرد: چنانچه بعد از 10 روز اقدام قابل قبولی از سوی وزیر مربوطه انجام نشود ما اقدامات قانونی خود را طبق وظیفه نظارتی اعمال میکنیم.
پایان پیام/