سه شنبه 13 آذر 1403        پایگاه اطلاع رسانی دکتر احمدی سنگری

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و ارتباط مردمی دکتر محمد رضا احمدی سنگری: طی دعوت دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، نشست هم اندیشی و تبادل نظر وزیر امورخارجه با رؤسا و نایب رئیسان گروههای دوستی مجلس شورای اسلامی‌با سایر کشورها با حضور محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم شریف شهرستان های رشت و خمام  در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

 

در این نشست، رؤسا و نایب رئیسان گروههای دوستی مجلس شورای اسلامی طی اظهارات خود، ضمن تأکید بر ضرورت ارتقاء دیپلماسی پارلمانی و استفاده از ظرفیت بالای آن در پیشبرد سیاست خارجی کشور، به بیان دیدگاه ها و ارائه راهکارهای پیشنهادی خود در این خصوص و سایر موضوعات با اهمیت مرتبط با سیاست و روابط خارجی پرداختند.

محمدرضا احمدی سنگری در جریان این نشست گفت: با توجه به اینکه ایران کشوری قدرتمند است، لازم است در جایگاه وزارت امور خارجه مقتدرانه موضع گیری و شفاف اعلام نظر شود و از برخورد دوگانه پرهیز شود.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار کرد: نظر به اینکه اکثر گروه های دوستی برعلیه ایران هجوم آورده اند لذا پیشنهاد دادم اکنون بهترین زمان است که گروه های دوستی مختلف که از کشورهای مختلف به ایران دعوت میشوند و یا بالعکس از کشور ما به سایر کشورها دعوت می شوند موقعیت ایران را شرح دهند  و اقدام به جهاد تبیین کنند.

نماینده مردم رشت و خمام با بیان اینکه گروه های دوستی می توانند تاثیرگزار باشند، گفت: چراکه بعضی مواقع امکان اثرگذاری بصورت رسمی کمتر است اما بصورت غیر رسمی و با بهره گیری از پتانسیل تعامل مجلس با پارلمان کشورهای دیگر بهتر می توان اثرگذار بود.

 احمدی سنگری لزوم تقویت تعامل و هم افزایی بیشتر بین مجلس شورای اسلامی و دستگاه دیپلماسی و اعضای انجمن‌های دوستی پارلمانی با هدف تقویت کنشگری دیپلماسی پارلمانی مجلس شورای اسلامی را مورد تأکید قرار داد و اذعان کرد: پیشنهادات و راهکارهای فی مابین نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گروههای دوستی -پارلمانی در خصوص ارتقاء دیپلماسی پارلمانی را سازنده و حائز اهمیت دانست  و بر لزوم تقویت تعامل مستمر و مؤثر وزارت امورخارجه و نمایندگان مجلس و اعضای انجمن‌های دوستی پارلمانی با هدف تقویت کنشگری دیپلماسی پارلمانی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد.

دکتر امیرعبداللهیان همچنین در این نشست با تحلیل تحولات سیاسی بین المللی جاری و اشاره به فشار فزاینده و اعمال تحریم ها و دور تازه ی دسیسه ی پیچیده ی آمریکا و برخی کشورهای غربی علیه جمهوری اسلامی ایران، اقدامات دستگاه دیپلماسی کشور در جهت خنثی سازی این روند را تشریح نموده، خواستار بهره گیری بیشتر از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی در این راستا گردید.